Учење

Научете странски јазик брзо и ефективно кога и да сакате

Игра

Меморирајте зборови и фрази заедно со милиони други играчи од целиот свет

Вежбање

Вежбај и добиј сертификат на некој од достапните јазици

Научете странски јазик со Lingo Play

Koи јазици би сакале да ги научете?

Англиски (Амерички и Британски), Германски, Француски, Шпански, Италијански, Португалски (Португалски и Бразилски), Корејски, Кинески, Јапонски, Виетнамски, Индонезиски, Тајландски, Хинди, Хебрејски, Норвешки, Полски, Чешки, Словачки, Шведски, Фински, Холандски, Дански, Унграрски,Грчки, Романски, Турски, Руски, Арапски

Научете странски јазик онлајн

Дали повеќе сакате да играте или да учете?

Откријте како да научете странски јазици онлајн брзо и лесно или меморирајте зборови и фрази заедно со милиони други играчи од целиот свет.

Апликацијата за учење на јазици Lingo Play нуди часови и курсеви за ученици од било кој степен од почетници до напредни. Ќе откриете илјадници нови странски зборови и фрази, ќе можете да ги запомните ефективно и брзо и секогаш ќе можете да си го обновувате вокабуларот без разлика дали само што сте почнале да учете странски јазик или избраниот јазик Ви е мајчин јазик.

Учете, играјте у вежбајте странски јазици со Lingo Play.

Опции на Lingo Play

 • null

  Играј онлајн

  Поканете ги Вашите пријатели и забавувајте се додека учете странски јазик заедно.

 • null

  Ажурирање

  Ажурирајте го Вашиот вокабулар

 • null

  Рејтинг + Награди

  Учествувајте во рејтинг натпреварите и освојте награди

 • null

  Научете на часот

  Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на странски јазик

 • null

  Натпревари

  Учествувајте во натпревари со други играчи од целиот свет

 • null

  Добијте сертификат

  Завршете го Lingo курсот и добијте сертификат на било кој од јазиците достапни на апликацијата

 • null

  Play online

  Поканете ги Вашите пријатели и забавувајте се додека учете странски јазик заедно.

 • null

  Натпревари

  Учествувајте во натпревари со други играчи од целиот свет

 • null

  Рејтинг + Награди

  Учествувајте во рејтинг натпреварите и освојте награди

 • null

  Научете на часот

  Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на странски јазик

 • null

  Ажурирање

  Ажурирајте го Вашиот вокабулар

 • null

  Добијте сертификат

  Завршете го Lingo курсот и добијте сертификат на било кој од јазиците достапни на апликацијата

Достапна на Apple Store и Google Play

Научете јазици со Lingo. Обидете се!
learn-languages-with-lingo-4

Научете странски јазици брзо и ефективно!

Флешкарти

Флешкартите се ефективен начин за се научат и запомнат зборовите.

Зборови

Ќе откриете илјадници нови зборови и секогаш ќе можете да го одржувате нивото на Вашиот вокабулар.

Фрази

Учешето на фрази и изрази ќе Ви помогне да зборувате течно.

Тестови

Вежбајте и положете серија од тестови за да го добиете Вашиот сертификат.
learn-languages-with-lingo-5

Придружете се на Lingo заедницата

Превземете ја апликацијата

Превземете ја апликацијата за учење на јазици Lingo Play која е достапна за смартфони и таблети на Apple Store и Google Play”}” Download language learning app Lingo Play which is available for smartphones and tablets in Apple Store and Google Play

Најавете се

Најавете се и синхронизирајте ги Вашите податоци меѓу уредите и да ги зачувате Вашиот напредок и статистика на серверот.

Сподели со пријатели

Милиони корисници веќе го користат Lingo и играњето и учењеро со пријатели е уште позабавно. Поканете ги Вашите пријатели и приклучете се на Lingo!

Пратиclear

Get Lingo Play on Apple Store or Google Play

Превземете ја Lingo Play апликацијата денес!

Lingo Play е интересен и ефективен начин да се научат странски јазици и да се меморираат зборови на English Français Deutsch Español Português Italiano 日本語 中文 Korean Русский العربية Türkçe.

Пронајди го твојот јазик!

Lingo Play Ltd / Hong Kong

info@lingo-play.com

Lingo Play Ltd / Hong Kong

info@lingo-play.com