Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7858
Вкупно игри
27026682
Повеќе играчи

Научете арапски на Интернет

Арапски јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете арапски јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење арапски на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на арапски зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на арапски, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Арапски јазик преку Интернет со игра со линго
Учење арапски преку Интернет

Научете арапски Интернет бесплатно

Учење арапски преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме арапски на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови арапски од вашиот бурен распоред, преку Интернет арапски лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции арапски лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот арапски јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете арапски јазик преку Интернет со игра со линго

Арапски Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите арапски на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на арапски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот арапски речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на арапски јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете арапски на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете арапски Интернет сега!

Научете арапски јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е арапски е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите арапски, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата арапски Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето арапски на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е арапски јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите арапски јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење арапски на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето арапски јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете арапски јазик преку ИнтернетНаучете арапски јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте арапски на ИнтернетЗаборавете на арапски зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте арапски преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во арапски преку Интернет
Научете арапски јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во арапски преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Арапски јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете арапски лекции преку Интернет - арапски зборови и фрази на Интернет

Интернет арапски апликација за учење јазик

Арапски Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите арапски зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење арапски Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го арапски јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ арапски лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Арапски лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот арапски речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат арапски или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик арапски, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат арапски фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате арапски течно. Ако веќе знаете и зборувате арапски Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење арапски зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго арапски може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот арапски. Откријте како да го научите јазикот арапски брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар арапски со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Арапски Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат арапски зборови во контекст брзо . Научете арапски флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар арапски за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите арапски јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo арапски Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo арапски за вашиот iOS или Android денес и започнете.