Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6119
Вкупно игри
27624347
Повеќе играчи

Научете свахили на Интернет

Свахили јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете свахили јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење свахили на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на свахили зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на свахили, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Свахили јазик преку Интернет со игра со линго
Учење свахили преку Интернет

Научете свахили Интернет бесплатно

Учење свахили преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме свахили на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови свахили од вашиот бурен распоред, преку Интернет свахили лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции свахили лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот свахили јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете свахили јазик преку Интернет со игра со линго

Свахили Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите свахили на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на свахили јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот свахили речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на свахили јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете свахили на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете свахили Интернет сега!

Научете свахили јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е свахили е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите свахили, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата свахили Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето свахили на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е свахили јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите свахили јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење свахили на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето свахили јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете свахили јазик преку ИнтернетНаучете свахили јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте свахили на ИнтернетЗаборавете на свахили зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте свахили преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во свахили преку Интернет
Научете свахили јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во свахили преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Свахили јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете свахили лекции преку Интернет - свахили зборови и фрази на Интернет

Интернет свахили апликација за учење јазик

Свахили Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите свахили зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење свахили Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го свахили јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ свахили лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Свахили лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот свахили речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат свахили или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик свахили, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат свахили фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате свахили течно. Ако веќе знаете и зборувате свахили Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење свахили зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго свахили може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот свахили. Откријте како да го научите јазикот свахили брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар свахили со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Свахили Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат свахили зборови во контекст брзо . Научете свахили флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар свахили за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите свахили јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo свахили Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo свахили за вашиот iOS или Android денес и започнете.