Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8892
Вкупно игри
27043272
Повеќе играчи

Научете словачки на Интернет

Словачки јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете словачки јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење словачки на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на словачки зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на словачки, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Словачки јазик преку Интернет со игра со линго
Учење словачки преку Интернет

Научете словачки Интернет бесплатно

Учење словачки преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме словачки на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови словачки од вашиот бурен распоред, преку Интернет словачки лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции словачки лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот словачки јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете словачки јазик преку Интернет со игра со линго

Словачки Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите словачки на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на словачки јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот словачки речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на словачки јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете словачки на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете словачки Интернет сега!

Научете словачки јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е словачки е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите словачки, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата словачки Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето словачки на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е словачки јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите словачки јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење словачки на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето словачки јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете словачки јазик преку ИнтернетНаучете словачки јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте словачки на ИнтернетЗаборавете на словачки зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте словачки преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во словачки преку Интернет
Научете словачки јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во словачки преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Словачки јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете словачки лекции преку Интернет - словачки зборови и фрази на Интернет

Интернет словачки апликација за учење јазик

Словачки Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите словачки зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење словачки Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го словачки јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ словачки лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Словачки лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот словачки речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат словачки или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик словачки, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат словачки фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате словачки течно. Ако веќе знаете и зборувате словачки Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење словачки зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго словачки може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот словачки. Откријте како да го научите јазикот словачки брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар словачки со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Словачки Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат словачки зборови во контекст брзо . Научете словачки флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар словачки за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите словачки јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo словачки Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo словачки за вашиот iOS или Android денес и започнете.