Ниво /
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7515
Вкупно игри
24511668
Повеќе играчи

Научете унгарски на Интернет

Унгарски јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете унгарски јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење унгарски на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на унгарски зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на унгарски, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Унгарски јазик преку Интернет со игра со линго
Учење унгарски преку Интернет

Научете унгарски Интернет бесплатно

Учење унгарски преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме унгарски на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови унгарски од вашиот бурен распоред, преку Интернет унгарски лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции унгарски лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот унгарски јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете унгарски јазик преку Интернет со игра со линго

Унгарски Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите унгарски на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на унгарски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот унгарски речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на унгарски јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play
Научете унгарски на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете унгарски Интернет сега!

Научете унгарски јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е унгарски е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите унгарски, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата унгарски Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето унгарски на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е унгарски јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите унгарски јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење унгарски на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето унгарски јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете унгарски јазик преку ИнтернетНаучете унгарски јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте унгарски на ИнтернетЗаборавете на унгарски зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте унгарски преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во унгарски преку Интернет
Научете унгарски јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во унгарски преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play
Унгарски јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете унгарски лекции преку Интернет - унгарски зборови и фрази на Интернет

Интернет унгарски апликација за учење јазик

Унгарски Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите унгарски зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење унгарски Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го унгарски јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ унгарски лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Унгарски лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот унгарски речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат унгарски или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик унгарски, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат унгарски фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате унгарски течно. Ако веќе знаете и зборувате унгарски Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење унгарски зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго унгарски може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот унгарски. Откријте како да го научите јазикот унгарски брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар унгарски со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Унгарски Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат унгарски зборови во контекст брзо . Научете унгарски флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар унгарски за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите унгарски јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo унгарски Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo унгарски за вашиот iOS или Android денес и започнете.