Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7071
Вкупно игри
27022644
Повеќе играчи

Научете филипински на Интернет

Филипински јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете филипински јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење филипински на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на филипински зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на филипински, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Филипински јазик преку Интернет со игра со линго
Учење филипински преку Интернет

Научете филипински Интернет бесплатно

Учење филипински преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме филипински на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови филипински од вашиот бурен распоред, преку Интернет филипински лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции филипински лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот филипински јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете филипински јазик преку Интернет со игра со линго

Филипински Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите филипински на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на филипински јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот филипински речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на филипински јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете филипински на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете филипински Интернет сега!

Научете филипински јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е филипински е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите филипински, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата филипински Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето филипински на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е филипински јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите филипински јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење филипински на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето филипински јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете филипински јазик преку ИнтернетНаучете филипински јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте филипински на ИнтернетЗаборавете на филипински зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте филипински преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во филипински преку Интернет
Научете филипински јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во филипински преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Филипински јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете филипински лекции преку Интернет - филипински зборови и фрази на Интернет

Интернет филипински апликација за учење јазик

Филипински Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите филипински зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење филипински Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го филипински јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ филипински лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Филипински лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот филипински речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат филипински или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик филипински, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат филипински фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате филипински течно. Ако веќе знаете и зборувате филипински Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење филипински зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго филипински може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот филипински. Откријте како да го научите јазикот филипински брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар филипински со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Филипински Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат филипински зборови во контекст брзо . Научете филипински флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар филипински за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите филипински јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo филипински Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo филипински за вашиот iOS или Android денес и започнете.