Ниво /
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6484
Вкупно игри
25002052
Повеќе играчи

Научете хинди на Интернет

Хинди јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете хинди јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење хинди на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на хинди зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на хинди, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Хинди јазик преку Интернет со игра со линго
Учење хинди преку Интернет

Научете хинди Интернет бесплатно

Учење хинди преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме хинди на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови хинди од вашиот бурен распоред, преку Интернет хинди лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции хинди лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот хинди јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете хинди јазик преку Интернет со игра со линго

Хинди Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите хинди на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Хинди јазик преку Интернет со игра со линго
Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на хинди јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот хинди речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на хинди јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете хинди на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете хинди Интернет сега!

Научете хинди јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е хинди е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите хинди, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата хинди Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето хинди на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е хинди јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите хинди јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење хинди на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето хинди јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете хинди јазик преку ИнтернетНаучете хинди јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте хинди на ИнтернетЗаборавете на хинди зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте хинди преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во хинди преку Интернет
Научете хинди јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во хинди преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Хинди јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете хинди лекции преку Интернет - хинди зборови и фрази на Интернет

Интернет хинди апликација за учење јазик

Хинди Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите хинди зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење хинди Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го хинди јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ хинди лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Хинди лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот хинди речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат хинди или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик хинди, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат хинди фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате хинди течно. Ако веќе знаете и зборувате хинди Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење хинди зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго хинди може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот хинди. Откријте како да го научите јазикот хинди брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар хинди со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Хинди Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат хинди зборови во контекст брзо . Научете хинди флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар хинди за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите хинди јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo хинди Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo хинди за вашиот iOS или Android денес и започнете.