Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7098
Вкупно игри
27022844
Повеќе играчи

Научете шведски на Интернет

Шведски јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете шведски јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење шведски на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на шведски зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на шведски, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Шведски јазик преку Интернет со игра со линго
Учење шведски преку Интернет

Научете шведски Интернет бесплатно

Учење шведски преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме шведски на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови шведски од вашиот бурен распоред, преку Интернет шведски лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции шведски лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот шведски јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете шведски јазик преку Интернет со игра со линго

Шведски Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите шведски на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на шведски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот шведски речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на шведски јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете шведски на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете шведски Интернет сега!

Научете шведски јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е шведски е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите шведски, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата шведски Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето шведски на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е шведски јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите шведски јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење шведски на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето шведски јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете шведски јазик преку ИнтернетНаучете шведски јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте шведски на ИнтернетЗаборавете на шведски зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте шведски преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во шведски преку Интернет
Научете шведски јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во шведски преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Шведски јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете шведски лекции преку Интернет - шведски зборови и фрази на Интернет

Интернет шведски апликација за учење јазик

Шведски Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите шведски зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење шведски Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го шведски јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ шведски лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Шведски лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот шведски речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат шведски или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик шведски, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат шведски фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате шведски течно. Ако веќе знаете и зборувате шведски Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење шведски зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго шведски може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот шведски. Откријте како да го научите јазикот шведски брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар шведски со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Шведски Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат шведски зборови во контекст брзо . Научете шведски флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар шведски за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите шведски јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo шведски Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo шведски за вашиот iOS или Android денес и започнете.