Апликација за учење африкански

Научете африкански јазик со апликација за играње на линго

Откријте ја тајната зад учењето африкански јазик со мобилна апликација преку Интернет лесно и брзо. Заборавете на зборови и фрази со милиони постојни корисници низ целиот свет. , експерти кои сакаат да ја искористат својата меморија и многу повеќе. Апликацијата Lingo Play ќе ви донесе свет на африкански зборови и фрази што можат да се запаметат во секое време. Со неверојатната апликација Lingo на вашиот телефон, ќе можете да го освежите вашиот вокабулар африкански во движење. Не е важно дали сте мајчин јазик или ученик од странски јазик, апликацијата за учење на Lingo африкански им одговара на сите видови на ученици.

Научете африкански јазик со апликација за играње на линго
Научете африкански Апликација за вокабулар

Како да научите африкански јазик?

Научете африкански Апликација за вокабулар

Погледнете наоколу и откријте колку е забавно да научите африкански јазик со мобилна апликација или најдобри можности за учење преку Интернет! Не е тајна дека останувањето мотивиран е клучен за учење африкански јазик со мобилна апликација за iOS и Android. Останувањето мотивирано е причина број еден зошто многу луѓе имаат успех во учењето на јазик, а исто така и причината за број еден зошто некои не успеваат. Изберете ги темите за кои сте заинтересирани или начинот на учење африкански зборови што се најефикасни за вас. Овие вежби за апликација африкански се од суштинско значење за вашиот успех!

Како да научите африкански јазик?

Африкански Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите африкански заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на африкански јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот африкански речник ажуриран

Научете африкански лекции на Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на африкански јазик во апликацијата

Достапно на Apple Store или Google Play

Африкански Апликација за учење. Пробај!

Научете африкански зборови и фрази

Африкански Учење апликација за учење

Првиот аспект на учење африкански јазикот е разбирање на парчињата и парчињата што се собираат за да формираат јазик. Подеднакво е важно да се научат уникатните јазични карактеристики на јазикот африкански. Ако не е прв пат кога ќе се сретнете африкански граматика или учење африкански вокабулар, знаете каков го има јазикот за вас. >
За да бидете сигурни дека ќе научите африкански брзо, најважното нешто што треба да го направите е да соберете список на возбудливи, точни цели за ефикасно да ги испланирате вашето време и студии. Подготвување на патот низ предизвик не е нешто што можете да го направите преку ноќ, и исто е случајот со африкански јазик. Вашиот пријател во потреба, вашата апликација за учење на јазик африкански треба да ви помогне да ги постигнете своите цели со тоа што ќе внимавате на вашиот напредок. Покрај тоа, треба да ви обезбеди едноставна структура која ви помага да научите брзо и да ги постигнете посакуваните резултати. Подгответе се да ги разоткриете товарите на корисни совети и трикови полиглити за да станете мајстори на повеќе јазици. Со апликацијата Lingo африкански, не треба да се потпирате на никого за да научите африкански јазик. Можете лесно да ја постигнете целта со методи за самоучување. Африкански Зборовите, фразите и лекциите се структурирани на начин што ќе ви помогне да го научите јазикот брзо и лесно. Можете да ги изберете темите што најмногу ве интересираат или метод користејќи го кој можете лесно да ги научите африкански зборови.

Африкански Учење апликација за учење

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете африкански јазик со игра со линго. Пробај!

Како да се влоши англиски јазик? - Африкански Апликација за учење линго игра

Започнете бесплатни лекции, научете африкански Интернет сега!

Учењето африкански јазик е авантуристичко патување и секоја фаза станува поинтересна и забавна. Колку е поголема вашата мотивација, толку ќе биде полесно да научите африкански јазик. Како да се подобри африкански јазик? Апликацијата за учење на јазик африкански Lingo Play обезбедува да останете мотивирани во текот на патувањето за учење. Пробајте го најдоброто од играњето на линго, и ќе бидете изненадени кога ќе откриете колку е интересно и забавно учење преку Интернет! Учење на јазик во забавно исполнето искуство. Преку гејмификација, можете да научите африкански на Интернет бесплатно без да се досадувате. Како ученик, ќе добиете неколку можности да ги извалкате рацете на нови теми со тоа што ќе полагате на Интернет африкански лекции и тестови. Лидерските табли ќе ви овозможат да се натпреварувате против вашите противници и ќе бидете наградени секој пат кога ќе победите. Lingo Play е благослов за учениците по јазик, бидејќи обезбедува постојано охрабрување и мотивација додека го подобрувате јазик со веб или мобилна апликација за iOS и Android. Техниката за гејмификација обезбедува да останете забавни и мотивирани. Како ученик, можете да го следите вашиот напредок и да видите на што сте. Програмата ја оценува секоја лекција, а вашите грешки се претставени за да ви помогнат да ги разберете и исправите. Environmentивотната средина за да ве задржи мотивиран и да го запали духот на победата во вас. Користејќи ја апликацијата за учење на јазик Lingo Play африкански за учење јазик за Android и iOS или веб, можете да се поврзете со други играчи од различни земји и да се натпреварувате со нив за да видите колку сте дошле. Креаторите на апликацијата силно веруваат дека започнувањето со збунувачки граматички правила не е вистинскиот начин да се научи африкански јазик. Првиот и најважниот чекор е да се разбере потребата да се научи јазикот. Африкански Апликација за учење на јазик LINGO Play е дизајнирана на начин што го привлекува вашето внимание од почетокот на курсот. Почнувате да играте и да учите од точка што ве мотивира да ја постигнете вашата цел. На крајот на краиштата, тајната за учење африкански јазикот е мотивација.