Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Лекција 1.1
Лекција 1.1
0%
Лекција 1.2
Лекција 1.2
0%
Премиум
Mix 1
Mix 1
0%
Премиум
Mix 2
Mix 2
0%
Премиум
Лекција 1.3
Лекција 1.3
0%
Премиум
Лекција 1.4
Лекција 1.4
0%
Премиум
Лекција 1.5
Лекција 1.5
0%
Премиум
Лекција 1.6
Лекција 1.6
0%
Премиум
Лекција 1.7
Лекција 1.7
0%
Премиум
Лекција 1.8
Лекција 1.8
0%
Премиум
Mix 3
Mix 3
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%
Премиум
Лекција 2.1
Лекција 2.1
0%
Премиум
Лекција 2.2
Лекција 2.2
0%
Премиум
Mix 4
Mix 4
0%
Премиум
Mix 5
Mix 5
0%
Премиум
Лекција 2.3
Лекција 2.3
0%
Премиум
Лекција 2.4
Лекција 2.4
0%
Премиум
Лекција 2.5
Лекција 2.5
0%
Премиум
Лекција 2.6
Лекција 2.6
0%
Премиум
Mix 6
Mix 6
0%
Премиум
Mix 7
Mix 7
0%
Премиум
Лекција 2.7
Лекција 2.7
0%
Премиум
Лекција 2.8
Лекција 2.8
0%
Премиум
Лекција 2.9
Лекција 2.9
0%
Премиум
Лекција 2.10
Лекција 2.10
0%
Премиум
Mix 8
Mix 8
0%
Премиум
Mix 9
Mix 9
0%
Премиум
Лекција 3.1
Лекција 3.1
0%
Премиум
Лекција 3.2
Лекција 3.2
0%
Премиум
Лекција 3.3
Лекција 3.3
0%
Лекција 3.4
Лекција 3.4
0%
Премиум
Mix 10
Mix 10
0%
Премиум
LinGo!
LinGo!
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%

Тигинја Лекции преку Интернет бесплатно

Тигинја Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење тигинја лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите тигинја лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во тигинја со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење тигинја лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Тигинја Лекции со игра со линго
Тигинја Лекции на Интернет

Како да научите тигинја јазик?

Тигинја Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго тигинја ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете тигинја лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик тигинја, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите тигинја јазик? За да станете успешен ученик на јазик тигинја, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик тигинја. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите тигинја јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на тигинја јазик.

Научете тигинја Лекции преку Интернет со игра со линго

Тигинја Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на тигинја јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот тигинја речник ажуриран

Научете тигинја лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на тигинја јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете тигинја лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете тигинја Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар тигинја

Започнете бесплатни лекции, научете тигинја Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот тигинја за учење тигинја лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење тигинја. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на тигинја јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето тигинја лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење тигинја за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за тигинја кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во тигинја јазична ортографија и тестови за умот тигинја јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на тигинја јазик. Тигинја Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар тигинја во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини тигинја. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со тигинја лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме тигинја лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции тигинја дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар тигинја.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет тигинја лекции и курсеви:

  • Лекции за тигинјаПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет тигинја лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции тигинја на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет тигинја лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции тигинја на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет тигинја лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за тигинја; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет тигинја лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play

Научете тигинја зборови и фрази. Пробај!

Научете тигинја зборови - научете тигинја вокабулар преку Интернет

Тигинја Лекции преку Интернет - Научете тигинја зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Тигинја зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето тигинја вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник тигинја. Лекциите за играње на линго тигинја се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите тигинја зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот тигинја. Бесплатни тигинја лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот тигинја. Дали знаевте, учење зборови во тигинја бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на тигинја јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење тигинја. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за тигинја со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн тигинја вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.