Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6848
Вкупно игри
27072791
Повеќе играчи

Написи

албански Лекции преку Интернет - Како правилно да научите албански дома?

Како да научите албански дома: Совети и совети   во Вовед: учење албански дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување албански - Учењето албански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето албански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу албански апли […]

Учење албански Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење албански на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење албански на Интернет? Учење албански Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет албански Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам албански?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите албански? Учење албански е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите албански јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите албански? Учење албански е процес што може да потрае многу време  […]

Учење албански Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам албански?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет албански Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет албански Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење албански и како да ги избегнете?
Учењето албански може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет албански Лекции - Научете албански - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во албански?
Учењето албански не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете албански Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во албански?
Ако учите албански, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на албански јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете албански зборови и фрази. Пробај!