Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8061
Вкупно игри
27064043
Повеќе играчи

Написи

бурмешки Лекции преку Интернет - Како правилно да научите бурмешки дома?

Како да научите бурмешки дома: Совети и совети   во Вовед: учење бурмешки дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување бурмешки - Учењето бурмешки станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето бурмешки станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу бурмешки апли […]

Учење бурмешки Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење бурмешки на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење бурмешки на Интернет? Учење бурмешки Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет бурмешки Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам бурмешки?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите бурмешки? Учење бурмешки е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите бурмешки јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите бурмешки? Учење бурмешки е процес што може да потрае многу време  […]

Учење бурмешки Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам бурмешки?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет бурмешки Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет бурмешки Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење бурмешки и како да ги избегнете?
Учењето бурмешки може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет бурмешки Лекции - Научете бурмешки - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во бурмешки?
Учењето бурмешки не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете бурмешки Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во бурмешки?
Ако учите бурмешки, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на бурмешки јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете бурмешки зборови и фрази. Пробај!