Ниво /
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6481
Вкупно игри
26425373
Повеќе играчи

Написи

кинески Лекции преку Интернет - Како правилно да научите кинески дома?

Како да научите кинески дома: Совети и совети   во Вовед: учење кинески дома може да изгледа како застрашувачка за […]

Најдобри онлајн апликации за проучување кинески - Учењето кинески станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето кинески станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу кинески аплика […]

Учење кинески Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење кинески на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење кинески на Интернет? Учење кинески Интернет е опција која станува сè поп […]

Интернет кинески Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам кинески?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите кинески? Учење кинески е процес што може да потрае многу време и  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите кинески јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите кинески? Учење кинески е процес што може да потрае многу време и  […]

Учење кинески Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам кинески?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет кинески Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет кинески Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење кинески и како да ги избегнете?
Учењето кинески може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да г […]
Интернет кинески Лекции - Научете кинески - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во кинески?
Учењето кинески не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, н […]
Научете кинески Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во кинески?
Ако учите кинески, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме некол […]

Учење на кинески јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете кинески зборови и фрази. Пробај!