Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7840
Вкупно игри
27097698
Повеќе играчи

Написи

хрватски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите хрватски дома?

Како да научите хрватски дома: Совети и совети   во Вовед: учење хрватски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување хрватски - Учењето хрватски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето хрватски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу хрватски апли […]

Учење хрватски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење хрватски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење хрватски на Интернет? Учење хрватски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет хрватски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам хрватски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите хрватски? Учење хрватски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите хрватски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите хрватски? Учење хрватски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење хрватски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам хрватски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет хрватски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет хрватски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење хрватски и како да ги избегнете?
Учењето хрватски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет хрватски Лекции - Научете хрватски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во хрватски?
Учењето хрватски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете хрватски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во хрватски?
Ако учите хрватски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на хрватски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете хрватски зборови и фрази. Пробај!