Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8055
Вкупно игри
27064116
Повеќе играчи

Написи

чешки Лекции преку Интернет - Како правилно да научите чешки дома?

Како да научите чешки дома: Совети и совети   во Вовед: учење чешки дома може да изгледа како застрашувачка задача […]

Најдобри онлајн апликации за проучување чешки - Учењето чешки станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето чешки станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу чешки апликации  […]

Учење чешки Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење чешки на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење чешки на Интернет? Учење чешки Интернет е опција која станува сè попопул […]

Интернет чешки Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам чешки?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите чешки? Учење чешки е процес што може да потрае многу време и напо […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите чешки јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите чешки? Учење чешки е процес што може да потрае многу време и напо […]

Учење чешки Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам чешки?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет чешки Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет чешки Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење чешки и како да ги избегнете?
Учењето чешки може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го  […]
Интернет чешки Лекции - Научете чешки - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во чешки?
Учењето чешки не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на  […]
Научете чешки Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во чешки?
Ако учите чешки, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколку […]

Учење на чешки јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете чешки зборови и фрази. Пробај!