Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9091
Вкупно игри
27041030
Повеќе играчи

Написи

дари Лекции преку Интернет - Како правилно да научите дари дома?

Како да научите дари дома: Совети и совети   во Вовед: учење дари дома може да изгледа како застрашувачка задача,  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување дари - Учењето дари станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето дари станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу дари апликации за […]

Учење дари Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење дари на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење дари на Интернет? Учење дари Интернет е опција која станува сè попопулар […]

Интернет дари Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам дари?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите дари? Учење дари е процес што може да потрае многу време и напор. […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите дари јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите дари? Учење дари е процес што може да потрае многу време и напор. […]

Учење дари Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам дари?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет дари Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет дари Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење дари и како да ги избегнете?
Учењето дари може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го з […]
Интернет дари Лекции - Научете дари - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во дари?
Учењето дари не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на м […]
Научете дари Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во дари?
Ако учите дари, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколку  […]

Учење на дари јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете дари зборови и фрази. Пробај!