Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9028
Вкупно игри
27040779
Повеќе играчи

Написи

англиски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите англиски дома?

Како да научите англиски дома: Совети и совети   во Вовед: учење англиски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување англиски - Учењето англиски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето англиски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу англиски апли […]

Учење англиски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење англиски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење англиски на Интернет? Учење англиски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет англиски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам англиски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите англиски? Учење англиски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите англиски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите англиски? Учење англиски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење англиски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам англиски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет англиски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет англиски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење англиски и како да ги избегнете?
Учењето англиски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет англиски Лекции - Научете англиски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во англиски?
Учењето англиски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете англиски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во англиски?
Ако учите англиски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на англиски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете англиски зборови и фрази. Пробај!