Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7864
Вкупно игри
27065085
Повеќе играчи

Написи

естонски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите естонски дома?

Како да научите естонски дома: Совети и совети   во Вовед: учење естонски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување естонски - Учењето естонски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето естонски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу естонски апли […]

Учење естонски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење естонски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење естонски на Интернет? Учење естонски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет естонски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам естонски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите естонски? Учење естонски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите естонски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите естонски? Учење естонски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење естонски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам естонски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет естонски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет естонски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење естонски и како да ги избегнете?
Учењето естонски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет естонски Лекции - Научете естонски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во естонски?
Учењето естонски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете естонски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во естонски?
Ако учите естонски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на естонски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете естонски зборови и фрази. Пробај!