Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8071
Вкупно игри
27064709
Повеќе играчи

Написи

филипински Лекции преку Интернет - Како правилно да научите филипински дома?

Како да научите филипински дома: Совети и совети   во Вовед: учење филипински дома може да изгледа како застрашува […]

Најдобри онлајн апликации за проучување филипински - Учењето филипински станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето филипински станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу филипински  […]

Учење филипински Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење филипински на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење филипински на Интернет? Учење филипински Интернет е опција која станува  […]

Интернет филипински Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам филипински?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите филипински? Учење филипински е процес што може да потрае многу вр […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите филипински јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите филипински? Учење филипински е процес што може да потрае многу вр […]

Учење филипински Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам филипински?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет филипински Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет филипински Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење филипински и како да ги избегнете?
Учењето филипински може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат д […]
Интернет филипински Лекции - Научете филипински - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во филипински?
Учењето филипински не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак […]
Научете филипински Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во филипински?
Ако учите филипински, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме не […]

Учење на филипински јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете филипински зборови и фрази. Пробај!