Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8056
Вкупно игри
27064185
Повеќе играчи

Написи

фински Лекции преку Интернет - Како правилно да научите фински дома?

Како да научите фински дома: Совети и совети   во Вовед: учење фински дома може да изгледа како застрашувачка зада […]

Најдобри онлајн апликации за проучување фински - Учењето фински станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето фински станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу фински апликаци […]

Учење фински Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење фински на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење фински на Интернет? Учење фински Интернет е опција која станува сè попоп […]

Интернет фински Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам фински?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите фински? Учење фински е процес што може да потрае многу време и на […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите фински јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите фински? Учење фински е процес што може да потрае многу време и на […]

Учење фински Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам фински?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет фински Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет фински Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење фински и како да ги избегнете?
Учењето фински може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го […]
Интернет фински Лекции - Научете фински - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во фински?
Учењето фински не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на […]
Научете фински Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во фински?
Ако учите фински, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколк […]

Учење на фински јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете фински зборови и фрази. Пробај!