Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6848
Вкупно игри
27072791
Повеќе играчи

Написи

француски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите француски дома?

Како да научите француски дома: Совети и совети   во Вовед: учење француски дома може да изгледа како застрашувачк […]

Најдобри онлајн апликации за проучување француски - Учењето француски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето француски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу француски ап […]

Учење француски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење француски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење француски на Интернет? Учење француски Интернет е опција која станува сè […]

Интернет француски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам француски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите француски? Учење француски е процес што може да потрае многу врем […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите француски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите француски? Учење француски е процес што може да потрае многу врем […]

Учење француски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам француски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет француски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет француски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење француски и како да ги избегнете?
Учењето француски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да […]
Интернет француски Лекции - Научете француски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во француски?
Учењето француски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, […]
Научете француски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во француски?
Ако учите француски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме нек […]

Учење на француски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете француски зборови и фрази. Пробај!