Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9087
Вкупно игри
27040948
Повеќе играчи

Написи

германски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите германски дома?

Како да научите германски дома: Совети и совети   во Вовед: учење германски дома може да изгледа како застрашувачк […]

Најдобри онлајн апликации за проучување германски - Учењето германски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето германски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу германски ап […]

Учење германски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење германски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење германски на Интернет? Учење германски Интернет е опција која станува сè […]

Интернет германски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам германски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите германски? Учење германски е процес што може да потрае многу врем […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите германски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите германски? Учење германски е процес што може да потрае многу врем […]

Учење германски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам германски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет германски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет германски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење германски и како да ги избегнете?
Учењето германски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да […]
Интернет германски Лекции - Научете германски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во германски?
Учењето германски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, […]
Научете германски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во германски?
Ако учите германски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме нек […]

Учење на германски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете германски зборови и фрази. Пробај!