Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8971
Вкупно игри
27040604
Повеќе играчи

Написи

италијански Лекции преку Интернет - Како правилно да научите италијански дома?

Како да научите италијански дома: Совети и совети   во Вовед: учење италијански дома може да изгледа како застрашу […]

Најдобри онлајн апликации за проучување италијански - Учењето италијански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето италијански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу италијанск […]

Учење италијански Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење италијански на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење италијански на Интернет? Учење италијански Интернет е опција која станув […]

Интернет италијански Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам италијански?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите италијански? Учење италијански е процес што може да потрае многу  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите италијански јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите италијански? Учење италијански е процес што може да потрае многу  […]

Учење италијански Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам италијански?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет италијански Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет италијански Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење италијански и како да ги избегнете?
Учењето италијански може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат  […]
Интернет италијански Лекции - Научете италијански - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во италијански?
Учењето италијански не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепа […]
Научете италијански Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во италијански?
Ако учите италијански, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме н […]

Учење на италијански јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете италијански зборови и фрази. Пробај!