Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8028
Вкупно игри
27064763
Повеќе играчи

Написи

јапонски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите јапонски дома?

Како да научите јапонски дома: Совети и совети   во Вовед: учење јапонски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување јапонски - Учењето јапонски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето јапонски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу јапонски апли […]

Учење јапонски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење јапонски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење јапонски на Интернет? Учење јапонски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет јапонски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам јапонски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите јапонски? Учење јапонски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите јапонски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите јапонски? Учење јапонски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење јапонски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам јапонски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет јапонски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет јапонски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење јапонски и како да ги избегнете?
Учењето јапонски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет јапонски Лекции - Научете јапонски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во јапонски?
Учењето јапонски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете јапонски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во јапонски?
Ако учите јапонски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на јапонски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете јапонски зборови и фрази. Пробај!