Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8133
Вкупно игри
27064663
Повеќе играчи

Написи

казахтански Лекции преку Интернет - Како правилно да научите казахтански дома?

Како да научите казахтански дома: Совети и совети   во Вовед: учење казахтански дома може да изгледа како застрашу […]

Најдобри онлајн апликации за проучување казахтански - Учењето казахтански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето казахтански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу казахтанск […]

Учење казахтански Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење казахтански на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење казахтански на Интернет? Учење казахтански Интернет е опција која станув […]

Интернет казахтански Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам казахтански?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите казахтански? Учење казахтански е процес што може да потрае многу  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите казахтански јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите казахтански? Учење казахтански е процес што може да потрае многу  […]

Учење казахтански Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам казахтански?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет казахтански Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет казахтански Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење казахтански и како да ги избегнете?
Учењето казахтански може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат  […]
Интернет казахтански Лекции - Научете казахтански - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во казахтански?
Учењето казахтански не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепа […]
Научете казахтански Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во казахтански?
Ако учите казахтански, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме н […]

Учење на казахтански јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете казахтански зборови и фрази. Пробај!