Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7997
Вкупно игри
27064839
Повеќе играчи

Написи

корејски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите корејски дома?

Како да научите корејски дома: Совети и совети   во Вовед: учење корејски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување корејски - Учењето корејски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето корејски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу корејски апли […]

Учење корејски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење корејски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење корејски на Интернет? Учење корејски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет корејски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам корејски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите корејски? Учење корејски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите корејски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите корејски? Учење корејски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење корејски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам корејски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет корејски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет корејски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење корејски и како да ги избегнете?
Учењето корејски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет корејски Лекции - Научете корејски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во корејски?
Учењето корејски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете корејски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во корејски?
Ако учите корејски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на корејски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете корејски зборови и фрази. Пробај!