Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8968
Вкупно игри
27040213
Повеќе играчи

Написи

македонски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите македонски дома?

Како да научите македонски дома: Совети и совети   во Вовед: учење македонски дома може да изгледа како застрашува […]

Најдобри онлајн апликации за проучување македонски - Учењето македонски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето македонски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу македонски  […]

Учење македонски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење македонски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење македонски на Интернет? Учење македонски Интернет е опција која станува  […]

Интернет македонски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам македонски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите македонски? Учење македонски е процес што може да потрае многу вр […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите македонски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите македонски? Учење македонски е процес што може да потрае многу вр […]

Учење македонски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам македонски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет македонски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет македонски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење македонски и како да ги избегнете?
Учењето македонски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат д […]
Интернет македонски Лекции - Научете македонски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во македонски?
Учењето македонски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак […]
Научете македонски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во македонски?
Ако учите македонски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме не […]

Учење на македонски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете македонски зборови и фрази. Пробај!