Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8135
Вкупно игри
27064571
Повеќе играчи

Написи

малајски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите малајски дома?

Како да научите малајски дома: Совети и совети   во Вовед: учење малајски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување малајски - Учењето малајски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето малајски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу малајски апли […]

Учење малајски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење малајски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење малајски на Интернет? Учење малајски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет малајски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам малајски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите малајски? Учење малајски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите малајски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите малајски? Учење малајски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење малајски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам малајски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет малајски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет малајски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење малајски и како да ги избегнете?
Учењето малајски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет малајски Лекции - Научете малајски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во малајски?
Учењето малајски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете малајски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во малајски?
Ако учите малајски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на малајски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете малајски зборови и фрази. Пробај!