Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7836
Вкупно игри
27097675
Повеќе играчи

Написи

непалски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите непалски дома?

Како да научите непалски дома: Совети и совети   во Вовед: учење непалски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување непалски - Учењето непалски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето непалски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу непалски апли […]

Учење непалски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење непалски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење непалски на Интернет? Учење непалски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет непалски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам непалски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите непалски? Учење непалски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите непалски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите непалски? Учење непалски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење непалски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам непалски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет непалски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет непалски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење непалски и како да ги избегнете?
Учењето непалски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет непалски Лекции - Научете непалски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во непалски?
Учењето непалски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете непалски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во непалски?
Ако учите непалски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на непалски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете непалски зборови и фрази. Пробај!