Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8089
Вкупно игри
27064273
Повеќе играчи

Написи

персиски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите персиски дома?

Како да научите персиски дома: Совети и совети   во Вовед: учење персиски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување персиски - Учењето персиски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето персиски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу персиски апли […]

Учење персиски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење персиски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење персиски на Интернет? Учење персиски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет персиски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам персиски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите персиски? Учење персиски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите персиски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите персиски? Учење персиски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење персиски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам персиски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет персиски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет персиски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење персиски и како да ги избегнете?
Учењето персиски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет персиски Лекции - Научете персиски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во персиски?
Учењето персиски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете персиски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во персиски?
Ако учите персиски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на персиски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете персиски зборови и фрази. Пробај!