Персиски Лекции преку Интернет бесплатно

Персиски Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење персиски лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите персиски лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во персиски со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење персиски лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Персиски Лекции со игра со линго
Персиски Лекции на Интернет

Како да научите персиски јазик?

Персиски Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго персиски ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете персиски лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик персиски, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите персиски јазик? За да станете успешен ученик на јазик персиски, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик персиски. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите персиски јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на персиски јазик.

Научете персиски Лекции преку Интернет со игра со линго

Персиски Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на персиски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот персиски речник ажуриран

Научете персиски лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на персиски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play
Научете персиски лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете персиски Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар персиски

Започнете бесплатни лекции, научете персиски Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот персиски за учење персиски лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење персиски. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на персиски јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето персиски лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење персиски за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за персиски кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во персиски јазична ортографија и тестови за умот персиски јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на персиски јазик. Персиски Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар персиски во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини персиски. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со персиски лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме персиски лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции персиски дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар персиски.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет персиски лекции и курсеви:

  • Лекции за персискиПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет персиски лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции персиски на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет персиски лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции персиски на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет персиски лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за персиски; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет персиски лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play
Научете персиски зборови и фрази. Пробај!

Научете персиски зборови - научете персиски вокабулар преку Интернет

Персиски Лекции преку Интернет - Научете персиски зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Персиски зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето персиски вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник персиски. Лекциите за играње на линго персиски се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите персиски зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот персиски. Бесплатни персиски лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот персиски. Дали знаевте, учење зборови во персиски бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на персиски јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење персиски. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за персиски со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн персиски вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.