Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8028
Вкупно игри
27064763
Повеќе играчи

Написи

полски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите полски дома?

Како да научите полски дома: Совети и совети   во Вовед: учење полски дома може да изгледа како застрашувачка зада […]

Најдобри онлајн апликации за проучување полски - Учењето полски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето полски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу полски апликаци […]

Учење полски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење полски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење полски на Интернет? Учење полски Интернет е опција која станува сè попоп […]

Интернет полски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам полски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите полски? Учење полски е процес што може да потрае многу време и на […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите полски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите полски? Учење полски е процес што може да потрае многу време и на […]

Учење полски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам полски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет полски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет полски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење полски и како да ги избегнете?
Учењето полски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го […]
Интернет полски Лекции - Научете полски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во полски?
Учењето полски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на […]
Научете полски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во полски?
Ако учите полски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколк […]

Учење на полски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете полски зборови и фрази. Пробај!