Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9091
Вкупно игри
27041030
Повеќе играчи

Написи

португалски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите португалски дома?

Како да научите португалски дома: Совети и совети   во Вовед: учење португалски дома може да изгледа како застрашу […]

Најдобри онлајн апликации за проучување португалски - Учењето португалски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето португалски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу португалск […]

Учење португалски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење португалски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење португалски на Интернет? Учење португалски Интернет е опција која станув […]

Интернет португалски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам португалски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите португалски? Учење португалски е процес што може да потрае многу  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите португалски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите португалски? Учење португалски е процес што може да потрае многу  […]

Учење португалски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам португалски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет португалски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет португалски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење португалски и како да ги избегнете?
Учењето португалски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат  […]
Интернет португалски Лекции - Научете португалски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во португалски?
Учењето португалски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепа […]
Научете португалски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во португалски?
Ако учите португалски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме н […]

Учење на португалски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете португалски зборови и фрази. Пробај!