Португалски Лекции преку Интернет бесплатно

Португалски Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење португалски лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите португалски лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во португалски со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење португалски лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Португалски Лекции со игра со линго
Португалски Лекции на Интернет

Како да научите португалски јазик?

Португалски Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго португалски ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете португалски лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик португалски, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите португалски јазик? За да станете успешен ученик на јазик португалски, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик португалски. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите португалски јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на португалски јазик.

Научете португалски Лекции преку Интернет со игра со линго

Португалски Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на португалски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот португалски речник ажуриран

Научете португалски лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на португалски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play
Научете португалски лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете португалски Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар португалски

Започнете бесплатни лекции, научете португалски Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот португалски за учење португалски лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење португалски. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на португалски јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето португалски лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење португалски за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за португалски кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во португалски јазична ортографија и тестови за умот португалски јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на португалски јазик. Португалски Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар португалски во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини португалски. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со португалски лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме португалски лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции португалски дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар португалски.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет португалски лекции и курсеви:

  • Лекции за португалскиПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет португалски лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции португалски на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет португалски лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции португалски на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет португалски лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за португалски; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет португалски лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play
Научете португалски зборови и фрази. Пробај!

Научете португалски зборови - научете португалски вокабулар преку Интернет

Португалски Лекции преку Интернет - Научете португалски зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Португалски зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето португалски вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник португалски. Лекциите за играње на линго португалски се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите португалски зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот португалски. Бесплатни португалски лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот португалски. Дали знаевте, учење зборови во португалски бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на португалски јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење португалски. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за португалски со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн португалски вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.