Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6801
Вкупно игри
27072108
Повеќе играчи

Написи

романски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите романски дома?

Како да научите романски дома: Совети и совети   во Вовед: учење романски дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување романски - Учењето романски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето романски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу романски апли […]

Учење романски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење романски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење романски на Интернет? Учење романски Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет романски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам романски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите романски? Учење романски е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите романски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите романски? Учење романски е процес што може да потрае многу време  […]

Учење романски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам романски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет романски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет романски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење романски и како да ги избегнете?
Учењето романски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет романски Лекции - Научете романски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во романски?
Учењето романски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете романски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во романски?
Ако учите романски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на романски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете романски зборови и фрази. Пробај!