Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9028
Вкупно игри
27040779
Повеќе играчи

Написи

синала Лекции преку Интернет - Како правилно да научите синала дома?

Како да научите синала дома: Совети и совети   во Вовед: учење синала дома може да изгледа како застрашувачка зада […]

Најдобри онлајн апликации за проучување синала - Учењето синала станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето синала станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу синала апликаци […]

Учење синала Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење синала на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење синала на Интернет? Учење синала Интернет е опција која станува сè попоп […]

Интернет синала Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам синала?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите синала? Учење синала е процес што може да потрае многу време и на […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите синала јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите синала? Учење синала е процес што може да потрае многу време и на […]

Учење синала Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам синала?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет синала Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет синала Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење синала и како да ги избегнете?
Учењето синала може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го […]
Интернет синала Лекции - Научете синала - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во синала?
Учењето синала не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на […]
Научете синала Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во синала?
Ако учите синала, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколк […]

Учење на синала јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете синала зборови и фрази. Пробај!