Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9087
Вкупно игри
27040948
Повеќе играчи

Написи

словачки Лекции преку Интернет - Како правилно да научите словачки дома?

Како да научите словачки дома: Совети и совети   во Вовед: учење словачки дома може да изгледа како застрашувачка  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување словачки - Учењето словачки станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето словачки станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу словачки апли […]

Учење словачки Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење словачки на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење словачки на Интернет? Учење словачки Интернет е опција која станува сè п […]

Интернет словачки Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам словачки?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите словачки? Учење словачки е процес што може да потрае многу време  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите словачки јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите словачки? Учење словачки е процес што може да потрае многу време  […]

Учење словачки Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам словачки?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет словачки Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет словачки Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење словачки и како да ги избегнете?
Учењето словачки може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да  […]
Интернет словачки Лекции - Научете словачки - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во словачки?
Учењето словачки не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак,  […]
Научете словачки Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во словачки?
Ако учите словачки, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неко […]

Учење на словачки јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете словачки зборови и фрази. Пробај!