Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7977
Вкупно игри
27064901
Повеќе играчи

Написи

словенски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите словенски дома?

Како да научите словенски дома: Совети и совети   во Вовед: учење словенски дома може да изгледа како застрашувачк […]

Најдобри онлајн апликации за проучување словенски - Учењето словенски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето словенски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу словенски ап […]

Учење словенски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење словенски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење словенски на Интернет? Учење словенски Интернет е опција која станува сè […]

Интернет словенски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам словенски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите словенски? Учење словенски е процес што може да потрае многу врем […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите словенски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите словенски? Учење словенски е процес што може да потрае многу врем […]

Учење словенски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам словенски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет словенски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет словенски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење словенски и како да ги избегнете?
Учењето словенски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да […]
Интернет словенски Лекции - Научете словенски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во словенски?
Учењето словенски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, […]
Научете словенски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во словенски?
Ако учите словенски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме нек […]

Учење на словенски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете словенски зборови и фрази. Пробај!