Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6829
Вкупно игри
27072560
Повеќе играчи

Написи

шпански Лекции преку Интернет - Како правилно да научите шпански дома?

Како да научите шпански дома: Совети и совети   во Вовед: учење шпански дома може да изгледа како застрашувачка за […]

Најдобри онлајн апликации за проучување шпански - Учењето шпански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето шпански станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу шпански аплика […]

Учење шпански Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење шпански на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење шпански на Интернет? Учење шпански Интернет е опција која станува сè поп […]

Интернет шпански Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам шпански?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите шпански? Учење шпански е процес што може да потрае многу време и  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите шпански јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите шпански? Учење шпански е процес што може да потрае многу време и  […]

Учење шпански Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам шпански?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет шпански Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет шпански Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење шпански и како да ги избегнете?
Учењето шпански може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да г […]
Интернет шпански Лекции - Научете шпански - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во шпански?
Учењето шпански не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, н […]
Научете шпански Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во шпански?
Ако учите шпански, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме некол […]

Учење на шпански јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете шпански зборови и фрази. Пробај!