Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9003
Вкупно игри
27040685
Повеќе играчи

Написи

свахили Лекции преку Интернет - Како правилно да научите свахили дома?

Како да научите свахили дома: Совети и совети   во Вовед: учење свахили дома може да изгледа како застрашувачка за […]

Најдобри онлајн апликации за проучување свахили - Учењето свахили станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето свахили станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу свахили аплика […]

Учење свахили Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење свахили на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење свахили на Интернет? Учење свахили Интернет е опција која станува сè поп […]

Интернет свахили Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам свахили?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите свахили? Учење свахили е процес што може да потрае многу време и  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите свахили јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите свахили? Учење свахили е процес што може да потрае многу време и  […]

Учење свахили Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам свахили?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет свахили Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет свахили Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење свахили и како да ги избегнете?
Учењето свахили може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да г […]
Интернет свахили Лекции - Научете свахили - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во свахили?
Учењето свахили не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, н […]
Научете свахили Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во свахили?
Ако учите свахили, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме некол […]

Учење на свахили јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете свахили зборови и фрази. Пробај!