Учење странски јазик & ndash; е одличен начин да ги проширите вашите хоризонти и да ја подобрите вашата конкурентност на пазарот на трудот. Еден од најпопуларните јазици што многу луѓе сакаат да го научат е свахили. > Ако исто така сакате да го подобрите вашето знаење за овој јазик, може да ги најдете следниве апликации корисни:
 
lingo & ndash; lingo & ndash> е одлична апликација за учење свахили јазик, што ви овозможува не само да ја подобрите вашата граматика и речник, туку и да научите да комуницирате во свахили јазик во секојдневниот живот. -20px Flex Flex-Col Attes-Start GAP-4 Whitespace-Pre-Pre-Wrap "> babbel & ndash; е апликација која ќе ви помогне да совладате различни аспекти на јазикот, како што се граматика, изговор, читање и пишување. Благодарение на неговиот кориснички интерфејс и персонализираните лекции, брзо ќе постигнете успех.
memrise & ndash; е апликација која ќе ви помогне да запаметите голем број нови зборови и изрази на свахили јазик. Благодарение на фасцинантни игри и забавни лекции за видео, ќе научите со задоволство. div>
rosetta stone & ndash; е апликација која користи вкупна методологија за потопување на јазик. Llaverе научите свахили јазик користејќи го само тој јазик. Благодарение на овој пристап, брзо ќе започнете да разбирате и зборувате свахили. ">  
lingodeer & ndash; е апликација која е специјализирана за учење на азиски јазици, но исто така нуди курсеви во свахили. Благодарение на интерактивните вежби и живописни илустрации, ќе научите брзо и ефикасно. /div>
Без разлика која апликација ќе ја изберете, запомнете дека да успеете да научите свахили Треба редовно да научите и вежбате . Изберете ја апликацијата што најдобро одговара на вашите потреби и ниво на експертиза. Некои апликации нудат бесплатни верзии, додека други бараат месечна претплата. Изберете што работи најдобро за вас и започнете го вашето патување во светот на свахилиот денес! >.