Свахили Лекции преку Интернет бесплатно

Свахили Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење свахили лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите свахили лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во свахили со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење свахили лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Свахили Лекции со игра со линго
Свахили Лекции на Интернет

Како да научите свахили јазик?

Свахили Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго свахили ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете свахили лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик свахили, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите свахили јазик? За да станете успешен ученик на јазик свахили, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик свахили. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите свахили јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на свахили јазик.

Научете свахили Лекции преку Интернет со игра со линго

Свахили Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на свахили јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот свахили речник ажуриран

Научете свахили лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на свахили јазик

Достапно на Apple Store или Google Play
Научете свахили лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете свахили Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар свахили

Започнете бесплатни лекции, научете свахили Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот свахили за учење свахили лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење свахили. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на свахили јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето свахили лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење свахили за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за свахили кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во свахили јазична ортографија и тестови за умот свахили јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на свахили јазик. Свахили Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар свахили во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини свахили. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со свахили лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме свахили лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции свахили дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар свахили.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет свахили лекции и курсеви:

  • Лекции за свахилиПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет свахили лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции свахили на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет свахили лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции свахили на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет свахили лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за свахили; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет свахили лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play
Научете свахили зборови и фрази. Пробај!

Научете свахили зборови - научете свахили вокабулар преку Интернет

Свахили Лекции преку Интернет - Научете свахили зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Свахили зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето свахили вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник свахили. Лекциите за играње на линго свахили се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите свахили зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот свахили. Бесплатни свахили лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот свахили. Дали знаевте, учење зборови во свахили бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на свахили јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење свахили. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за свахили со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн свахили вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.