Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7926
Вкупно игри
27064961
Повеќе играчи

Написи

шведски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите шведски дома?

Како да научите шведски дома: Совети и совети   во Вовед: учење шведски дома може да изгледа како застрашувачка за […]

Најдобри онлајн апликации за проучување шведски - Учењето шведски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето шведски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу шведски аплика […]

Учење шведски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење шведски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење шведски на Интернет? Учење шведски Интернет е опција која станува сè поп […]

Интернет шведски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам шведски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите шведски? Учење шведски е процес што може да потрае многу време и  […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите шведски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите шведски? Учење шведски е процес што може да потрае многу време и  […]

Учење шведски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам шведски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет шведски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет шведски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење шведски и како да ги избегнете?
Учењето шведски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да г […]
Интернет шведски Лекции - Научете шведски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во шведски?
Учењето шведски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, н […]
Научете шведски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во шведски?
Ако учите шведски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме некол […]

Учење на шведски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете шведски зборови и фрази. Пробај!