Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
6850
Вкупно игри
27072722
Повеќе играчи

Написи

тајландски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите тајландски дома?

Како да научите тајландски дома: Совети и совети   во Вовед: учење тајландски дома може да изгледа како застрашува […]

Најдобри онлајн апликации за проучување тајландски - Учењето тајландски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето тајландски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу тајландски  […]

Учење тајландски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење тајландски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење тајландски на Интернет? Учење тајландски Интернет е опција која станува  […]

Интернет тајландски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам тајландски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите тајландски? Учење тајландски е процес што може да потрае многу вр […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите тајландски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите тајландски? Учење тајландски е процес што може да потрае многу вр […]

Учење тајландски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам тајландски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет тајландски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет тајландски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење тајландски и како да ги избегнете?
Учењето тајландски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат д […]
Интернет тајландски Лекции - Научете тајландски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во тајландски?
Учењето тајландски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак […]
Научете тајландски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во тајландски?
Ако учите тајландски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме не […]

Учење на тајландски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете тајландски зборови и фрази. Пробај!