Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
7868
Вкупно игри
27065023
Повеќе играчи

Написи

турски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите турски дома?

Како да научите турски дома: Совети и совети   во Вовед: учење турски дома може да изгледа како застрашувачка зада […]

Најдобри онлајн апликации за проучување турски - Учењето турски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето турски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу турски апликаци […]

Учење турски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење турски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење турски на Интернет? Учење турски Интернет е опција која станува сè попоп […]

Интернет турски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам турски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите турски? Учење турски е процес што може да потрае многу време и на […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите турски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите турски? Учење турски е процес што може да потрае многу време и на […]

Учење турски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам турски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет турски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет турски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење турски и како да ги избегнете?
Учењето турски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го […]
Интернет турски Лекции - Научете турски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во турски?
Учењето турски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на […]
Научете турски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во турски?
Ако учите турски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколк […]

Учење на турски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете турски зборови и фрази. Пробај!