Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8952
Вкупно игри
27040457
Повеќе играчи

Написи

украински Лекции преку Интернет - Како правилно да научите украински дома?

Како да научите украински дома: Совети и совети   во Вовед: учење украински дома може да изгледа како застрашувачк […]

Најдобри онлајн апликации за проучување украински - Учењето украински станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето украински станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу украински ап […]

Учење украински Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење украински на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење украински на Интернет? Учење украински Интернет е опција која станува сè […]

Интернет украински Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам украински?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите украински? Учење украински е процес што може да потрае многу врем […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите украински јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите украински? Учење украински е процес што може да потрае многу врем […]

Учење украински Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам украински?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет украински Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет украински Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење украински и како да ги избегнете?
Учењето украински може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да […]
Интернет украински Лекции - Научете украински - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во украински?
Учењето украински не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, […]
Научете украински Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во украински?
Ако учите украински, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме нек […]

Учење на украински јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете украински зборови и фрази. Пробај!