Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
8135
Вкупно игри
27064571
Повеќе играчи

Написи

урду Лекции преку Интернет - Како правилно да научите урду дома?

Како да научите урду дома: Совети и совети   во Вовед: учење урду дома може да изгледа како застрашувачка задача,  […]

Најдобри онлајн апликации за проучување урду - Учењето урду станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето урду станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу урду апликации за […]

Учење урду Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење урду на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење урду на Интернет? Учење урду Интернет е опција која станува сè попопулар […]

Интернет урду Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам урду?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите урду? Учење урду е процес што може да потрае многу време и напор. […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите урду јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите урду? Учење урду е процес што може да потрае многу време и напор. […]

Учење урду Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам урду?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет урду Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет урду Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење урду и како да ги избегнете?
Учењето урду може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат да го з […]
Интернет урду Лекции - Научете урду - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во урду?
Учењето урду не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак, на м […]
Научете урду Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во урду?
Ако учите урду, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме неколку  […]

Учење на урду јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете урду зборови и фрази. Пробај!