Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
9003
Вкупно игри
27040685
Повеќе играчи

Написи

виетнамски Лекции преку Интернет - Како правилно да научите виетнамски дома?

Како да научите виетнамски дома: Совети и совети   во Вовед: учење виетнамски дома може да изгледа како застрашува […]

Најдобри онлајн апликации за проучување виетнамски - Учењето виетнамски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет

Учењето виетнамски станува сè подостапно благодарение на можностите за учење преку Интернет. Постојат многу виетнамски  […]

Учење виетнамски Интернет - Кои се добрите и лошите страни на учење виетнамски на Интернет?

  Кои се добрите и лошите страни на учење виетнамски на Интернет? Учење виетнамски Интернет е опција која станува  […]

Интернет виетнамски Лекции - Како да користам технологија за ефикасно да научам виетнамски?

Како да се користи технологија за ефикасно да научите виетнамски? Учење виетнамски е процес што може да потрае многу вр […]

Користењето на социјалните медиуми за да научите виетнамски јазик може да биде корисен и ефикасен начин за подобрување на вашите јазични вештини.

Како да се користи технологија за ефикасно да научите виетнамски? Учење виетнамски е процес што може да потрае многу вр […]

Учење виетнамски Интернет - Како да користам лекции за видео за да научам виетнамски?

Учењето на јазик може да биде тешко и стресно, но денешната технологија може да го направи процесот многу полесен и поп […]
Интернет виетнамски Обука - Кои методи се соодветни за различни возрасни групи?
Учењето странски јазик е еден од најпопуларните и најважните типови на само-подобрување. Сепак, не сите методи се погод […]
Интернет виетнамски Учење - Кои се најчестите грешки направени при учење виетнамски и како да ги избегнете?
Учењето виетнамски може да биде прилично тежок и одземаат многу време. За жал, многу студенти прават грешки што можат д […]
Интернет виетнамски Лекции - Научете виетнамски - Како да ги подобрам моите вештини за пишување во виетнамски?
Учењето виетнамски не е само за зборување и разбирање по уво, туку и за изразување на вашите мисли во пишувањето. Сепак […]
Научете виетнамски Интернет - Како можам да ги подобрам моите вештини за говор во виетнамски?
Ако учите виетнамски, довербата во зборувањето може да биде една од вашите главни цели. Во овој напис, ќе разгледаме не […]

Учење на виетнамски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете виетнамски зборови и фрази. Пробај!