Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7625
Totali i lojërave
27059203
Shumë lojtarë

Artikuj

Shqip Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Shqip në shtëpi?

Si të mësojmë Shqip në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Shqip në shtëpi mund të duket si një  […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Shqip - të mësuarit Shqip po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Shqip po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Shqip  […]

Mësoni Shqip online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Shqip në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Shqip në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe aks […]

Online Shqip Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Shqip?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Shqip? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mund  […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Shqip mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Shqip? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mund  […]

Mësoni Shqip online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Shqip?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës shqipe

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni shqip fjalë dhe fraza. Provoje!