Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
6354
Totali i lojërave
27075535
Shumë lojtarë

Artikuj

Armenisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Armenisht në shtëpi?

Si të mësojmë Armenisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Armenisht në shtëpi mund të duket […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Armenisht - të mësuarit Armenisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Armenisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Ar […]

Mësoni Armenisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Armenisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Armenisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe […]

Online Armenisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Armenisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Armenisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Armenisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Armenisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Mësoni Armenisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Armenisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës armene

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni armenisht fjalë dhe fraza. Provoje!